Cégünkről

A Residence ’97 Kft. 1997 –ben alakúlt több mint 10 év tapasztalatára alapozva. Kollegáink az elsők között segítettek megkönnyíteni a hazánkba érkező külföldiek munkavállalását, letelepedését, cégalapítását. Azóta is ugyanazok a célok vezénylik cégünket és minden munkatársunkat, „Profi segítségnyújtás a könnyű változásokért”.

Cégünk, teljes körű adminisztrációs szolgáltatást nyújt a Magyarországra érkező külföldi munkavállalók számára, mind munkaügyi- mind pedig letelepedés szempontjából. Végig kísérjük a külföldieket, a teljes körű re lokáció folyamatán precízen és teljes támogatást nyújtva.

Minden külföldi mellé cégünk egy állandó kapcsolattartó személyt rendel, a sima és naprakész ügymenet kedvéért, aki végigkíséri a beutazás eldöntésének a pillanatától egészen a beköltözésig.

Jelenlegi helyzetünk

Cégünk sikerrel vette fel a harcot és tartotta a lépést a konkurens multicégekkel, és realizált jelentős fejlődést az elmúlt években. Ugyanakkor a mai kor óriásvállalatai mellett, mi továbbra is kiemelt figyelmet szentelünk a hazánkba érkező külföldieknek, a személyes kapcsolatokkal, probálván ezzel is többet nyújtani, mint más cégek.

Megnövekedett és kibővült széles körű szolgáltatásainkkal garantálni tudjuk, hogy az életvitel-váltás a legkevesebb kényelmetlenséggel történjen.

Személyi Ügyfeleknek

A Residence Relocation munkatársai személyre szabott szolgáltatásaival és ügyfél barát filozófiájával igyekszik minden ügyfele igényeit kiellégíteni. Garantáljuk a személyes kapcsolattartók kirendelését, a pontos infomáció árramlást és a  naprakész segítségnyújtást. Személyes ügyfeleink részére különleges segítségnyújtást biztosítunk ügyvédi és jogi tanácsadással, könyvelői segítségnyújtással és mindennemű ügyintézéssel.

Üzleti ügyfeleknek

Az évek során egyre inkább kiemelt figyelmet szenteltünk Corporate szolgáltatásaink fejlesztésére, bővítésére is. Változatlan célokkal, de komplexebb és minden cégnek testre szabott szolgáltatás csomaggal igyekszünk corporate partnereink válláról új munkavállalóik re -lokációval kapcsolatos terheit levenni. Szoros együttműködésben a HR –el könnyítjük meg az új munkakezdés nehézségeit mind partnereink mind új munkavállalóik számára.

Miért éri meg cégének

a Residence Relocation –el dolgozni?

 

  1. Mert naprakész infromációkal rendelkezünk a jogi és törvényi változásokról

A Residence Relocation –nél folyamatosan frissülő adatbázisssal és naprakész információkkal rendelkezünk a legújabb jogi és törvényi változásokat illetően. Segítünk az Önök cégének betartani minden jogszabályt és előírást. Partnereinknek többé nem kell, hogy gondja legyen az állándóan változó jogszabályokra, követelményekre.

  1. Mert teljes körű asszisztenciát nyújtunk

Cégünk minden munkafolyamathoz beszerzi és kitölti a szükséges formanyomtatványokat, igazolásokat és dokumentumokat. Többé nem kell hosszas órákat papírok és űrlapok kitöltésével bajlódniuk!

  1. Mert Instant Note® Szolgáltatást biztosítunk

Minden nálunk folyó ügymenetet folyamatosan figyelemmel követünk, pontosan ügyelve a lejáró engedélyekre, dátumokra és határidőkre. Instant Note Szolgáltatásunk havi jelzést  kínál minden ügymenet jelenlegi állásáról illetve 3 hónapos előrejelzést a lejáró, éppen aktuálissá váló beszerzésekről.

  1. Mert Personal Assist® szolgáltatást nyújtunk

Minden ügyfél mellé igyekszünk egy személyes kapcsolattartót kirendelni, ezzel is növelve ügyfeleink belénk vetett bizalmát és garantálva a folytonosságot.

  1. Mert teljes megbízhatóságot garantálunk

A Residence Relocation minden nála folyó ügymenetet teljesen bizalmasan kezel! Garantáljuk, hogy semmilyen információ nem kerül harmadik fél birtokába.

  1. Mert adattárolást biztosítunk

Cégünk minden ügyfele adatait, a munkavállalás ill. teljes itt tartózkodása alatt rendszerezi és tárolja. Ezzel is megkönnyítve HR kollegáink munkáját.

  1. Mert 24 órás készenléti időt garantálunk

A Residence Relocation munkatársai legkésőbb 24 órával a beérkezett értesítést követően reagálnak és elindítják a szükséges ügymenetet legyen szó bármely szolgáltatásunkról!